trimsalon

Troeven

gediplomeerd trimmer

Sinds 2008 ervaring met het trimmen van honden. Wij zoeken naar de perfecte behandeling die bij uw dier past. 

Grote rassen

Grote rassen worden in ons hondentrimsalon steeds met twee personen behandeld. Dit geeft een rustige en snellere trimbeurt, minder tot geen stress voor de hond.

vertrouwensband met viervoeter en baasje

Door jarenlange omgang met eigen en vreemde honden heb ik veel geleerd over hun gedrag en kan ik de dieren correct inschatten.

Ook senioren welkom

De oudjes kunnen in ons hondentrimsalon al liggend de verzorging krijgen. Steeds zijn er twee personen aanwezig zodat de trimbeurt veiliger en sneller verloopt.

Puppies

pupgewenning

Als de pups een 10weken tot 16weken zijn mogen ze 1maal gratis op pup gewenning. Dan wordt alles gedaan om de pup te leren gewennen.

De droger opzetten, in bad laten gaan (de grote rassen aanleren om dit zelf te doen) pootjes bijknippen. Alles spelenderwijze aanleren is ons motto bij de pups.

Leer hoeba beter kennen

In 2008 heb ik het trimsalon HOEBA opgericht. Mijn specialisatie is het trimmen van grote honden. Daarnaast is uiteraard je kleinere viervoeter ook welkom in het trimsalon. Onze passie is een verzorgt en gelukkig huisdier. Vertrouwen met de viervoeter en baasje staat centraal.

Scroll naar boven