Verzorging

van uw dier in trimsalon HOEBA

Regelmatig de vacht trimmen is van groot belang om de vacht in goede conditie te houden. Bij niet tijdig onderhoud ontstaan er klitten, viezigheid zet zich vast met als gevolg jeuk en irritatie. In ons hondentrimsalon zorgen wij voor de vacht van uw hond.

Verloop trimbeurt

Bij aankomst bespreken we wat uw wensen zijn en bekijken we de mogelijkheden. Elk ras heeft zijn eigen vachtverzorging nodig. Het trimmen bestaat uit: Knippen, scheren, plukken, ontwollen, strippen, borstelen, wassen en drogen. Wat er bij elk ras hoort wordt met jou besproken. 

Before After
Before After

Waarom een trimsalon?

Waarom de vacht trimmen?

Tijdens het trimmen van de hond worden losse en dode haren uit de vacht gehaald. Hierdoor krijgt de vacht ruimte om zich gezond te ontwikkelen.

Regelmatig naar het trimsalon

Regelmatig de vacht trimmen is van groot belang om de vacht in goede conditie te houden. Bij niet tijdig onderhoud ontstaan er klitten, viezigheid zet zich vast met als gevolg jeuk en irritatie. Kale plekken ontstaan in de vacht en een bezoek aan de dierenarts is noodzakelijk

ons modern uitgerust trimsalon

Leer hoeba beter kennen

In 2008 heb ik het trimsalon HOEBA opgericht. Mijn specialisatie is het trimmen van grote honden. Daarnaast is uiteraard je kleinere viervoeter ook welkom in het trimsalon. Onze passie is een verzorgt en gelukkig huisdier. Vertrouwen met de viervoeter en baasje staat centraal.

Scroll naar boven